Andreas Laudrup i vakuum-terapi

”Vakuum-terapi har været en stor overraskelse for mig. Jeg har efterhånden prøvet en del behandlingsformer, og derfor var det oplagt at prøve vakuum-terapi. Jeg lider af en ledegigt, som gør, at mine led hæver op, min krop bliver stiv og giver mig en træthed, der ikke kan soves væk. Efter nogle behandlinger kunne jeg mærke en øget bevægelighed i min underkrop. Jeg kunne lige pludselig binde mine snørebånd sidde med benene over kors og tage almindelige skridtlængder. Mine led gjorde mindre ondt, og den summen jeg havde i mine ben, som føltes som om man har spillet tre fodboldkampe i træk, aftog. Trætheden var der stadig, men det at ligge helt stille i 40 minutter og slappe af, var en form for meditation. Jeg kunne få clearet mine tanker, og det gav mig en form for ny energi.”

Andreas Laudrup, Tidl. professionel fodboldspiller