Referencer: Vakuum-terapi – MED

Ulla Ebdrup i vakuum

“[…] vakuum-terapien gjort, at jeg er sluppet af med uro i benene.”

“Mit primære formål med at bruge vakuum-terapi har været for at styrke mit kredsløb, da jeg vil gerne bevare et højt aktivitetsniveau så langt tid som muligt – og det er som bekendt lettere at forebygge end at helbrede, især når man kommer op i alderen. Som sidegevinst har vakuum-terapien gjort, at jeg er sluppet af med uro i benene.”

Connie Kjeldgaard

Ulla Ebdrup i vakuum

“Jag önskar och hoppas att även vi i Sverige skall få tillgång till denna fantastiska behandling.”

“Hade läst i Svenska Ödemförbundets tidning LYMFAN om att lymfödem behandlas vakuumterapi och blev mkt intresserad av att prova detta och fick möjlighet att under tre dagar få behandling här i Sverige under Partille Cup Handboll där wittcare närvarade i samband med idrottsevenemanget.

Efter 3 dagar mådde jag mkt bra, mina nära vänner reagerade på att jag under den extrema värmen som har varit i Sverige under en lång tid inte har svullnat och fått ödem i kroppen och då framförallt i benen under flera veckors tid.

Brukar inte klara mig utan vattendrivande medicin när det är varmt ute. Har en del andra sjukdomar, bl.a. hypermobilitet (överrörlighetsproblematik i mina leder mm) och även det kändes bättre.

Jag mår så gott av behandlingarna så jag har bestämt mig för att varje år åka till Danmark för att få intensivbehandlingar under en veckas tid och hoppas kunna göra detta varje år för att underhålla den positiva effekten i kroppen, då denna behandling tyvärr inte finns i Sverige dagsläget. Jag önskar och hoppas att även vi i Sverige skall få tillgång till denna fantastiska behandling.

Det är min stora förhoppning att denna behandling kommer till Sverige inom en snar framtid. Ingen skulle bli gladare en jag. Jag skulle kunna skriva ännu mer om alla positiva effekter som vakuumterapin gjorde för mig.

Jag har bl a långt gången lipödem i stadie 3, i ben, armar och mage. Har stora problem med ständig värk, får känna efter på morgonen om jag kan stå på fötterna. Oftast har jag mkt ont. Jag har ödem, kramper, svullnar mkt och benen blir som stockar under dagen. Har även problem med inflammationer i benen och övriga kroppen och har blivit tillsagd av läkare att går jag en längre sträcka så skall jag gå med kryckor eller stavar.

Redan efter första behandlingen kändes benen mycket lättare, smärtorna minskade betydligt och efter de andra behandlingarna höll effekten från behandlingarna i sig i flera veckor. Jag var helt lyrisk. Var mycket pigg efter behandlingen och har även fått en bättre sömn vilket är mycket ovanligt för mig då jag har en mycket dålig sömn. Även inflammationerna verkade lugna ner sig.

Jag har berättat om vakuumterapin i en annan patiensförening som jag är medlem i.”

Sylvia Andersson

Ulla Ebdrup i vakuum

“…det er det bedste som er sket for mig i lang tid.”

“Jeg har problemer med blodomløb i benene (vindueskiggersyndrom) har prøvet akupunktur men det hjalp ikke, så hørte jeg om vakuumterapi og det er det bedste som er sket for mig i lang tid, jeg møder op og modtages af dejlige ansatte som giver mig en orientering om et forløb med vakuum og vi går i gang, efter 10 behandlinger er der en mærkbar ændring, jeg skal lige sige, før gik jeg under 100 m så kom smerterne nu går jeg 1 km skal stoppe 1 gang undervejs det er bare kanon, mine ben er også mere varme, ikke så tunge jeg har det godt med vakuumterapi og vil fortsætte med vedligeholds behandling, tak til pigerne hos Witt Clinic for god behandling.”

Kristian Høj Pedersen

Ulla Ebdrup i vakuum

“Efter vakuum-terapi er smerterne i begge mine knæ forsvundet.”

“Efter 7-8 behandling var smerterne i mine knæ forsvundet og jeg havde også fået ro i knæerne når jeg går seng, samt at havde smerter i venstre side fra hoften til anklen. Det i hoften er ikke helt væk men fra midt på låret til anklen er smerterne væk, samtidig havde jeg mange leverpletter på mine ben og de er ikke så tydelige mere, så jeg er helt fri for at skulle tage Panodil som jeg gjorde før, hvor jeg i lang tid har spist alle dem måtte tage om dagen.

Jeg kan varmt anbefale vakuum-terapi, det har gjort mit liv lettere og jeg kan også kun sige man får en dejlige modtagelse hver gang man kommer til behandling. Jeg fortsætter mine behandlinger ca. hver 3 uge.”

Karen Margrethe Guldborg

Ulla Ebdrup i vakuum

“Efter 5 behandlinger forsvandt smerterne…”

“Jeg brækkede knogle i venstre hånd som medførte operation hvor det blev sat sammen med to 7 cm søm. Havde gips på i 6 uger og efterfølgende genoptræning i 3 måneder på Holstebro sygehus. Da jeg ikke kunne knibe hånden sammen og havde mange smerter blev jeg anbefalet at prøve vakuumterapi hos Witt Clinic. Efter 5 behandlinger forsvandt smerterne og kunne mærke en forbedring og kunne nemmere knibe hånden sammen. Fik efterfølgende 10 behandlinger og kunne mærke en stor forbedring. Kan varmt anbefale vakuumterapi da det har hjulpet mig meget.”

Kalle Kristensen

Ulla Ebdrup i vakuum

“Så skønt atter at kunne være noget for familien og venner.”

”Som Hortons ramt, har jeg prøvet næsten alt hvad der er af tilbud – alle uden den store virkning.
Efter at have været i vacuumterapi med begge mine arme et par gange, begyndte jeg at sove bedre om natten. Antallet af anfald faldt hurtigt, og i dag er jeg anfaldsfri. Så skønt atter at kunne være noget for familien og venner. Så hvis Hr Horton viser sit grimme ansigt igen, ved jeg hvor jeg skal henvende mig.”

Johnny Leth-Andersen

Ulla Ebdrup i vakuum

“…efter bare 2 behandlinger har jeg ikke ondt i hverken min ankel eller min ryg.”

”Efter et meget kompliceret ankelbrud (for 3 år siden) med rigtig mange smerter, har jeg prøvet mange forskellige ting i håbet om at blive smertefri, men intet har hjulpet. Jeg har fået at vide af ortopædkirurgerne, at det eneste man kunne gøre var at gøre min ankel stiv.

Jeg har også haft mange smerter i min ryg efter en diskosprolaps for nogle år siden. Jeg var indstillet på, at der ikke var noget at gøre ved det, at jeg måtte leve med smerterne og tage smertestillende medicin. Men så skete der et mirakel. Jeg prøvede vakuumterapi, og efter bare 2 behandlinger har jeg ikke ondt i hverken min ankel eller min ryg.

Jeg har derfor besluttet at holde min gode tilstand ved lige med jævnlige behandlinger.

Jeg kan varmt anbefale vakuumterapi.”

Henny Bechmann

Ulla Ebdrup i vakuum

“Jeg har helt klart fået det bedre i kroppen…”

”Forløbet har været meget behageligt. Personalet er super søde og venlige, og der er blevet taget godt af mig. Jeg er blevet godt informeret om behandlingerne, og hvad jeg som patient skulle gøre.

Det føles lidt sjovt at ligge i maskinen de første par gange, men så vender man sig til det. Jeg har helt klart fået det bedre i kroppen ved behandlingerne, og mine smerter i siden er gået ned i styrke, hvilket også er grunden til jeg har valgt at tage yderligere 10 behandlinger. Jeg håber det kan gøre min tilstand endnu bedre, så min hverdag kan blive lidt normal igen.

Jeg synes også jeg har været mere rolig siden jeg begyndte forløbet, og min svimmelhed har aftaget en anelse. Jeg har derfor håb for at vakuum terapien kan være det jeg mangler for at blive rask, efter godt 5 års sygdom.”

Ida Søvndal

Ulla Ebdrup i vakuum

“Jeg oplevede at jeg fik mere energi…”

”Jeg oplevede at jeg fik mere energi, også selvom jeg skulle køre langt, virkningen er aftaget, men jeg oplever at mine smerter i fødderne har aftaget lidt.
Jeg overvejer at få en behandling hver 14 dag.”

Ulla Ebdrup

Bjarne Villadsen i vakuum

“Jeg har efter 10 behandlinger hos WittClinic følt en mærkbar fremgang…”

”Min oplevelse af WittClinic har været positiv, lige fra en smilende velkomst fra et venligt og imødekommende personale, til en yderst professionel og kompetent behandling.

Jeg har været ramt af aggressiv lymfekræft og i den forbindelse fået 18 kemobehandlinger på godt 2 måneder. Det var en hård omgang som medførte en del senfølger bl.a. føleforstyrrelser under mine fødder, nærmest som man går på `vat`. Jeg har efter 10 behandlinger hos WittClinic følt en mærkbar fremgang, hvor mine gener under fødderne er blevet mindre.

Jeg kan varmt anbefale at blive behandlet hos WittClinic.”

Bjarne Villadsen

Vivi Frølund i vakuum

“Anklerne er ikke så stive at det gør ondt…”

”Jeg har været glad for forløbet på de 10 behandlinger. Jeg har mærket en klar bedring i mine ankler og under fodsålerne. Jeg kan nu stå op og gå uden at føle at jeg enten går på glas eller vat. Anklerne er ikke så stive at det gør ondt at gå op/ned af trapper.
Smerterne i lyske og lårmuskler er desværre ikke blevet bedre.

Tillægsgevinsten: Det er mange år siden mine lår har været så pæne, min cellulitis er væk og den store udposning på blodåren i knæhasen er blevet betydelig mindre.

Jeg kan helt klart anbefale at prøve wakuum-terapien, det er behageligt og virker også, selvom jeg var meget skeptisk.”

Vivi Frølund

Annette Kjærhede i vakuum

“Efter 10 behandlinger er smerterne også aftaget …”

”Jeg har prøvet vakuumterapi for at se om det ku afhjælper nerveforstyrrelser samt smerter i mine ben og især fødder. Efter 4. Behandling begyndte især snurren og prikken i mine fødder at aftag. Efter 10 behandlinger er smerterne også aftaget og vågner ikke mere om natten med smerter og uro i benene og fødder.”

Annette Kjærhede

Bodil Riis Nielsen efter vakuum

“Efter 10 behandlinger, er uroen/smerterne væk…”

”Jeg henvendte mig til Witt Clinic pga. uro/ondt i benene. Efter 6-7 behandlinger kunne jeg virkelig føle en mærkbar forbedring af mine smerter. Nu efter 10 behandlinger, er uroen/smerterne væk.

Ydermere har jeg fået ”uventede” forbedringer i hele kroppen. Jeg har altid haft meget kolde fødder og hænder. Nu har jeg lige pludselig ”fået” synlige blodårer i mine fødder, og ikke mindst en dejlig varme både i fødder samt hænder.

Jeg har lidt meget af hovedpine/migræne, og siden jeg startede, har jeg ikke haft et eneste anfald. Min hovedpine skyldtes nok spændinger i nakken samt skuldre. Disse spændinger er også væk.

Sidst men ikke mindst, har jeg fået en enorm energi. En energi som jeg er sikker på, er kommet pga. et meget større velbehag i min dagligdag. Jeg er derfor sikker på, det også skyldes mine behandlinger hos Witt Clinic.

Jeg tror dog heller ikke, at mit nuværende velbefindende bare fortsætter i al evighed. Så der er ingen tvivl om, at jeg vil fortsætte behandlingerne hos Witt Clinic som ”vedligeholdelse”.

Som en lille biting vil jeg nævne, at personalet hos Witt Clinic i Gødstrup er meget imødekommende og venlige, og at hele klinikken oser af en dejlig atmosfærisk stemning.”

Bodil Riis Nielsen

Søren Paulsen i vakuum

“Den følgende dag havde jeg det fantastisk…”

”Det var med stor nysgerrighed og forsigtige forhåbninger om lindring i mine anfald, at jeg kontaktede WittCare for, om muligt, at blive testperson til vakuum-terapiens indvirkning på Hortons hovedpine, og jeg blev meget glad, da jeg blev inviteret til at deltage i testen.

Jeg ankom til første testbehandling tirsdag den 26. september 2017 og efter en kort samtale, hvor jeg blev orienteret om, at testen ville strække sig over 10 sessioner, blev jeg lagt i en vakuum-maskine. Jeg havde allerede set sådan en maskine hos akupunktøren i Viborg, så jeg vidste udmærket, hvordan den så ud.  Man anbringes i maskinen således, at vakuum-terapien udføres på underkroppen, dvs. fra navlen og ned.
Selve behandlingen består af en serie af cyklusser på hver 16 sekunder, hvor der trækkes vakuum i 7 sekunder og udlignes i 9 sekunder. Sessionen varer i 40 minutter og omfatter 150 cyklusser. Jeg undrede mig over, hvilken indflydelse den slags behandling kunne have på en lidelse i hovedet, men jeg var indstillet på at prøve behandlingen, om ikke andet så for at kunne sige, at nu havde jeg prøvet. Selve behandlingen er yderst behagelig, og jeg faldt næsten omgående i søvn.
Umiddelbart var der intet at mærke efterfølgende, men den første nat efter behandlingen blev rigtig ubehagelig. For hver gang, jeg havde sovet i 40 minutter, vågnede jeg med stærke smerter i ganen og i højre side af overtænderne. Der var også stråling op mod højre øje, kort sagt typiske Horton smerter. Det gentog sig 5 gange denne nat, og hver gang måtte jeg sidde i mindst 20 minutter og inhalere (12 l/min.) Helt usædvanligt var der onsdag tilløb til flere anfald, som jeg hver gang måtte afværge med ilt.

Jeg var ærligt talt i tvivl, om jeg ville fortsætte testen, men tænkte, at hvis dette var en følge af vakuumbehandlingen, måtte der jo være en eller anden form for påvirkning af det, der fremkalder hovedpineanfaldene. Jeg tog altså afsted til anden session. Der skete det samme som første gang. Jeg faldt i søvn i vakuummaskinen og sov som en sten.
Da jeg kom hjem efter anden gang, kunne jeg mærke, at der var sket en form for forandring, idet jeg pludselig ikke kunne mærke den markering, der normalt er i højre side af ansigtet, hvor anfaldene kommer. Natten var usædvanlig rolig uden anfald af nogen art, og for første gang i mange måneder blev det til flere timers sammenhængende søvn. Den følgende dag havde jeg det helt faktisk fantastisk og var fyldt med energi.

Efter at have rundet fem sessioner, kunne jeg mærke, at noget havde ændret sig. De anfald jeg fik, var ikke nær så smertefulde og langvarige som normalt. Dog var det sådan, at hvis jeg havde taget en ”morfar” om eftermiddagen og gik i seng om aftenen, så vågnede jeg efter 40 minutter med begyndende anfald, som måtte behandles med ilt. Men efter det første natteanfald var der i den efterfølgende periode ikke mere. Det var selvfølgelig ubehageligt, men dog en væsentlig forandring i forhold til det, jeg havde været vant til.

6. session var fredag den 6. oktober 2017 kl. 8:00. Når jeg kan skrive dette så nøjagtigt, skyldes det at jeg ikke har mærket noget til hovedpinen siden. Samtidig har jeg været i stand til at sove sammenhængende om natten uden de sædvanlige hovedpineafbrydelser. Det er en vild luksus, som sikkert ikke er til at forstå for mennesker, der ikke har prøvet denne lidelse. Min hustru og jeg nyder virkelig denne dejlige periode, vi befinder os i, og derfor er ovennævnte dato noget særligt for os.

I min glæde over at være blevet hjulpet til en smertefri periode, er jeg også taknemmelig over at have fået muligheden at være testperson. Nu kunne man forledes til at tro, at denne behandling umiddelbart ville kunne hjælpe alle Hortons patienter, men Hortons er en fællesbetegnelse for mange forskellige årsager til disse frygtelige og voldsomme smerter, så det er nødvendigt at erkende, at ikke alle Hortons patienter vil kunne få glæde af behandlingsformen. Men det ville jo i givet fald kunne konstateres ved simpelthen at prøve det på de patienter, der kunne tænkes at opsøge behandlingsformen. Det er i hvert fald vigtigt at gøre sig klart, at dette ikke er en mirakelkur, der kan hjælpe alle, men min overbevisning er, at mange Hortons Patienter kan have glæde af vakuum-terapi.

Som et ekstra gode ved behandlingen, er der sket det, at min stærkt misfarvede højre fod og ankel (sort) har fået en meget bedre farve. Og det er en overordentlig glædelig sidegevinst.”

Søren Paulsen

Peder Nielsen i vakuum

“Efter vakuum-terapi er smerterne forsvundet…”

”Begge mine knæ blev skadede i maj 2017, da jeg faldt to gange. Efter vakuum-terapi hos WittClinic er smerterne forsvundet i begge knæ. Desuden har jeg fået behandling med vakuum-terapi for smerter i højre albue (pga. tennisalbue).
Smerterne er nu forsvundet, og jeg kan løfte armen helt op over hovedet. Jeg har længe haft uro og smerter i fødder og ben, men efter behandlinger med vakuum-terapi, er både uroen og smerterne aftaget meget.”

Peder Nielsen

Liselotte Aarenstrup i vakuum

“Efter vakuum-terapi har jeg fået følelsen tilbage…”

”I forbindelse med en brækket fod og en operation, der efterlod en del nerver og muskler skåret over i underbenet, havde jeg ingen følelse i foden og skinnebenet. Efter vakuum-terapi har jeg fået følelsen tilbage i benet, hvilket jeg hovedsageligt mener skyldes vakuum-terapi.”

Liselotte Aarenstrup

Helge Svendsen i vakuum

“Efter tredje behandling lagde jeg stokkene på hylden…”

”Efter ti måneder med smerter i ryg og hofte, diverse behandlinger i det bestående system – og med en til to stokke til hjælp – besluttede jeg at prøve vakuumterapi hos WittClinic. Med den skepsis, som er naturlig ved det ukendte. Efter tredje behandling lagde jeg stokkene på hylden. De efterfølgende behandlinger har givet mig min bevægefrihed igen, og mit medicinforbrug er desuden reduceret betydeligt.
Med enkelte vedligeholdelsesbehandlinger og egen træning forventer jeg at få et godt liv fremover.”

Helge Svendsen

Jens Kristian Nissen i vakuum

“De daglige smerter i ryggen er væk…”

”Tidligere havde jeg store smerter i lænden og i ryggen, og var derfor meget stiv i ryggen. Derudover har jeg døjet meget med kramper i lægmusklerne, hævelse i nedre del af ben og fødder, samt periodisk smerter i sit venstre knæ. Efter vakuum-terapi kunne jeg hurtigt mærke, at det blev bedre. De daglige smerter i ryggen er væk, og min bevægelighed i nederste del af ryggen er bedre. Mine kramper i læggen, samt smerter i knæet er også blevet bedre, efter jeg er startet i vakuum-terapi. Jeg er rigtig glad for behandlingerne.”

Jens Kristian Nissen

Eva Olesen i vakuum

“Efter vakuum-terapi mærker jeg en markant forbedring…”

”Gennem 4 år har jeg døjet med smerter i lægmusklerne, hælspore, kolde fødder, samt stikkende smerter i fødderne. Efter behandling med vakuum-terapi mærker jeg en markant forbedring. Jeg mærker ikke længere min hælspore, og mine fødder er ikke kolde mere. De stikkende smerter i fødderne er helt væk, og min muskulatur i læggen er ikke konstant spændt mere.”

Eva Olesen

Anna McGregor i vakuum

“Jeg kan på det varmeste anbefale vakuum-terapi…”

”Jeg begyndte behandlingerne i håb om, at mine kroniske smerter i fødderne ville blive mindre. Smerterne er blevet meget mindre og hvis de blusser op tager jeg en ekstra behandling med god effekt. Jeg har også fået mere energi, og kan på det varmeste anbefale vakuum-terapi hos WittCare. Mvh Anna McGregor 46 år og sygeplejerske.”

Anna McGregor

Henny Bækgaard i vakuum

“…jeg har nu fået min gode nattesøvn tilbage…”

”Inden jeg startede med vakuum-terapi havde jeg rigtig mange kramper og uro i begge ben, både dag og nat. Jeg havde derfor en meget dårlig nattesøvn. Allerede efter fjerde vakuumbehandling kunne jeg mærke, at kramperne forsvandt og jeg har nu fået min gode nattesøvn tilbage.”

Henny Bækgaard

Lisbeth Thøgersen i vakuum

“Derudover har vakuum-terapi givet mig en bedre søvn, dejlige varme hænder og fødder…”

”Jeg har slidgigt i lænden og over en længere periode er smerterne taget meget til. Jeg har haft brug for at finde en behandling, som kan lindre smerterne, så jeg for det første kan holde det ud, men derudover så jeg igen kan træne og dermed styrke og vedligeholde min ryg, så jeg kan håbe, at gigten ikke udvikler sig yderligere.

Vakuum-terapi har præcis givet mig den mulighed at blive så meget smertefri, at jeg kan lave de øvelser, som fysioterapeuten har givet mig, og jeg har fået en næsten smertefri hverdag.

Derudover har vakuum-terapi givet mig en bedre søvn, dejlige varme hænder og fødder og en bedre fordøjelse – om det er tilfældigt eller har noget med vakuum-terapi at gøre, ved jeg ikke, men svedeturene pga. overgangsalderen er helt forsvundet i den periode, hvor jeg har fået vakuum-terapi, dejligt!”

Lisbeth Thøgersen

Jesper Adriansen i vakuum

“Jeg kan passe mit job igen…”

”Før havde jeg store smerter i ben og fødder, og det føltes som om der var ild i mine fødder. Jeg tog meget smertestillende og sov dårligt om natten. Efter jeg er startet i vakuum-terapi sover jeg nu igennem, og jeg kan passe mit job igen. Samtidig er fornemmelsen i ben og fødder blevet langt bedre.”

Jesper Adriansen

Sven-Erik Vestergaard i vakuum

 “…jeg har ikke længere hævede og trætte ben – jeg er meget tilfreds…”

”Jeg døjede tidligere meget med dårlig blodcirkulation og hævelse i benene. Jeg blev træt i benene, og plejede altid at bruge støttestrømper, når jeg skulle ud og flyve.
Efter en 10-turs behandling i vakuum-terapi, har jeg ikke længere hævede og trætte ben – jeg er meget tilfreds. Som en sidegevinst, er der også bedring i min eksem, som hudlægen mente var pga. dårligt returløb.”

Sven-Erik Vestergaard

Lisbeth Juhl i vakuum

“Jeg får igen min nattesøvn…”

”Jeg har i flere år haft ledsmerter og ødemer med natlige kramper i begge fødder, som har påvirket nattesøvn i stor grad. Jeg mærkede allerede efter 3-4 behandlinger, at jeg sov bedre. Smerter og kramper er aftaget og jeg er mere mobil. Hele kroppen – og humøret – har det generelt bedre.”

Lisbeth Juhl, Karup

Kim Ercininks i vakuum

 “Jeg har sukkersygekomplikationer…”

”Jeg har bøvlet med sukkersygekomplikationer i 20 år. Hos WittClinic har jeg fået en professionel behandling, og efter blot 6-7 vakuum-behandlinger, begyndte jeg at mærke en forbedring af følesansen i mine ben og fødder. Efter jeg i flere år ikke har haft følelse i benene, begynder jeg nu at mærke kulde og varme, og det er guld værd.”

Kim Ercininks, Herning

Trine Olsson i vakuum

 “Efter vakuum-terapi, tager jeg nu kun almindelig panodil, efter behov…”

”Jeg har fibromyalgi og smerter i kroppen, som følge af sygdommen. Tidligere havde jeg mange og stærke smerter, og tog meget smertestillende. Efter vakuum-terapi, tager jeg nu kun almindelig panodil, efter behov. Derudover har jeg fået meget mere energi og overskud. Jeg havde forbrændt min arm, kort før jeg startede i vakuum-terapi, og mit sår er helet meget hurtigere end det plejer, når jeg får sår.”

Trine Olsson

Henrik Würtz i vakuum

“Nu kan jeg gå meget længere uden smerter…”

”Tidligere fik jeg meget ondt i låret når jeg gik, og kunne blot klare få hundrede meter uden pause. Nu kan jeg gå meget længere uden smerter.
Mine muskelsmerter og spændinger i skuldre og nakke er nu helt væk. Samtidig har jeg fået mere energi.”

Henrik Würtz

Edel Holbøll i vakuum

“Jeg har fået mere energi, hovedpinen er væk…”

”Tidligere kunne jeg næsten ikke stå og gå. Jeg har fået mere energi, hovedpinen er væk, og smerterne i lænden er næsten også væk.”

Edel Holbøll

Betina Kvist Knudsen i vakuum

“Selv mine gamle strækmærker svinder…”

”Jeg har flere positive oplevelser efter vakuum-terapi, og jeg er meget tilfreds. Jeg har døjet med hælspore og skinnebensbetændelse. Efter vakuum-terapi er betændelsen nu væk, hælsporen er blevet meget bedre, – og ovenikøbet er de gamle strækmærker efter graviditet blevet meget pænere.”

Betina Kvist Knudsen, Herning

Ester Jensen i vakuum

“…hævelsen er også gået tilbage…”

”Efter vakuum-terapi kan jeg nu gå bedre og jeg har fået mere energi. Benene er ikke ømme, og hævelsen er også gået tilbage.”

Ester Jensen

Flemming Ellekjær Troelsen i vakuum

“Det føles i det hele taget meget lettere at gå…”

”Efter første vakuumbehandling forsvandt hævelsen i mine ben. Jeg havde tidligere ofte ondt i fødderne, især fra morgenstunden, men det har vakuum-terapien hjulpet på. Det føles i det hele taget meget lettere at gå.”

Flemming Ellekjær Troelsen

Erik Tonny Hansen i vakuum

 “Min balance er blevet bedre…”

”Min balance er bedre, og jeg behøver ikke længere støtte ved gang på trapper.
Jeg kan gå væsentligt længere, end jeg tidligere kunne.”

Erik Tonny Hansen

Birthe Christensen i vakuum

“Jeg har meget slidgigt i begge knæ…”

”Efter jeg har fået vakuum-terapi, er mine ben blevet meget mere smidige og jeg har mindre smerter end før. Mine lår og ben er mindre spændte, lidt tyndere og jeg føler mig bedre tilpas. Derudover har jeg nu nemmere ved at komme ud af sengen om morgenen.”

Birthe Christensen, Herning

Kaj Simonsen i vakuum

“Jeg troede, jeg skulle miste benet…”

”Efter en blodprop i 2015 havde jeg så store smerter, at jeg troede jeg skulle miste mit ben – sygehuset sagde at det altid ville kunne ses på mit ben og at jeg skulle gå med støttestrømpe. Efter 25 behandlinger er smerterne helt væk, der er intet at se på benet og jeg er stoppet med støttestrømpe.”

Kaj Simonsen, Herning

Erik Andersen i vakuum

“Jeg har igen fået følelse i fødderne…”

”Tidligere kunne jeg hverken mærke varme eller kulde i fødder og tæer; – og på et tidspunkt fik jeg en torn i foden uden at mærke det. Jeg havde også svært ved at fornemme underlaget når jeg stod og gik. Men det har vakuum-terapi heldigvis lavet om på! Jeg har nu fået følelsen tilbage!”

Erik Andersen, Tjørring

Jette Madsen i vakuum

“Vakuum-terapi hos WittClinic i Gødstrup har givet mig livet tilbage!…”

”Efter at have været alvorligt begrænset af sygdom i næsten ti år, er jeg nu efter ca. tredive behandlinger med vakuum-terapi så småt ved at være mig selv igen.

DET ER SIMPELTHEN HELT FANTASTISK!

Jeg har ikke følt mig så godt tilpas som nu, igennem de sidste ti år.”

Jette Madsen, Herning

Poul Albertsen i vakuum


“Jeg kan gå væsentligt længere end før, uden smerter…”

”Jeg kan gå væsentligt længere end før, uden smerter, og min skinnebensbetændelse er gået i sig selv. Jeg kan varmt anbefale vakuum-terapi, til andre med problemer.”

Poul Albertsen, Tjørring

Britt Schultz i vakuum

 

“Jeg havde ondt i en betændt slimsæk…”

”…men efter ca. 10 behandlinger med vakuum-terapi mærker jeg ikke længere noget til smerten, som ellers havde generet mig længe. Og så har jeg fået to sidegevinster: appelsinhuden på mine lår er mindsket, og jeg mærker heller ikke længere noget til urolige ben om aftenen.”

 

Britt Schultz, Herning

Merethe Melgaard i vakuum


“Nu kan jeg mærke at begge benene har fået god blodgennemstrømning…”

”Jeg blev påkørt bagfra af en cyklist tilbage i 2001 og fik blodprop i det ene ben. Derudover har jeg døjet med hævelse og åreknuder samt at min ryg er skæv. Jeg føler, at jeg har fået en god udrensning, samt at min helse og velvære er blevet betragtelig bedre, og jeg har fået mere energi. Nu kan jeg mærke at begge benene har fået god blodgennemstrømning. Der er kommet god varme i benene igen, og åreknuderne er blevet bedre. Mit ryg er blevet mærkbart bedre, og smerterne er ikke så store længere.

Merethe Melgaard, Herning

Mette Rasmussen i vakuum

“Min ryg har fået det meget bedre…”

”Min ryg har fået det meget bedre, og uroen i mine ben, er væsentligt mindre. Samtidig er mine
ben heller ikke så hævede længere.”

Mette Rasmussen

Anders Dalsgaard i vakuum

 

“Den mørke/blålige misfarvning er blevet væsentlig mindre…”

”Jeg har ikke så kolde fødder længere. Tværtimod så er jeg begyndt at svede på fødderne en gang imellem, noget jeg ikke har gjort i flere år.

Jeg har heller ikke så meget uro i benene om aften.
Den mørke/blålige misfarvning på min ene fod er blevet væsentlig mindre.

 

Anders Dalsgaard, Haderup

Lise Tatarczuk i VacuMed

 

“Vakuum har hjulpet mig med mine smerter…”

”Jeg har smallfiber neuropati – en sygdom, der udarter sig i at jeg har konstante smerter i hele kroppen samt at jeg har meget uro i mine ben og arme. Desuden mister jeg balancen engang imellem (ikke svimmelhed). Vakuum har hjulpet mig med mine smerter og uroen er blevet betydelig mindre.
Mit behov for smertebehandling er reduceret efter vakuum behandlingerne”.

Lise Tatarczuk, 60 år, Ikast

Nicole Rindom i vakuum

“…efter den tredje behandling fik jeg utroligt megen energi”

Jeg lever sundt og er sporty, men alligevel følte jeg at mit kredsløb ikke fungerede optimalt. Jeg havde også udfordringer med irritation i slimsækkene i hofterne og skuldrene. Derfor var det svært for mig at vedligeholde min træning.

Men allerede efter to intermitterende vakuum-terapi-behandlinger kunne jeg løbe uden at have gener i hofterne og efter den tredje behandling fik jeg utroligt megen energi, hvilket var rigtigt dejligt.

Jo flere behandlinger jeg fik, jo mere kunne jeg mærke hvordan kroppen fik mere og mere overskud og min træning er nu endnu bedre end før vakuum-behandlingerne. Jeg føler at affaldsstofferne udrenses hurtigere end før og tro mig taljen er blevet smallere.

Oplevelsen med vakuum-terapi har været fantastisk og er helt uden bivirkninger. Jeg føler næsten at jeg er blevet afhængig af den.

Nicole Rindom

Bodil Madsen i VacuMed

 

“Mine natlige kramper er forsvundet efter bare 4 behandlinger i intermitterende vakuumterapi…”

”Grundet min kroniske sygdomme – KOL og leddegigt – er jeg plaget af natlige kramper i lægmuskulaturen og har konstante smerter i mine led. Normalvis vågner jeg op til 5 gange om natten med kramper, men efter bare 4 behandlinger i intermitterende vakuum terapi har jeg kunne sove hele natten igennem. Ligeledes har behandlinger afhjulpet nogle af de smerter jeg har på grund af min leddegigt – jeg tager nu udelukkende smertebehandling ved behov.

Nu kan jeg igen gå ture og være generelt mere aktiv i dagligdagen.”

Bodil Madsen, 65 år, Videbæk

vibeke i VacuMed

“det er rigtig dejligt med mindre smerter i løbet af dagen”

Jeg valgte intermitterende vakuum-terapi, da jeg efter min datters fødsel fik tiltagende smerter i ben og hofte. Efter diverse behandlinger og udredninger fandt man frem til en betændelsestilstand i begge slimsække i hofterne samt begyndende slidgigt. Desværre har ingen af de anbefalede behandlinger hjulpet mig og gennem de sidste 3 år, er smerterne taget til i styrke. Jeg har især smerter om aftenen og om morgenen, når jeg skal i gang. Ligeledes bliver min nattesøvn afbrudt af uro, da jeg må vende og dreje mig for at finde et behageligt leje med mindst mulige smerter. De fleste nætter må jeg op og gå rundt for at få ro i kroppen og sover kun 3-4 timer hver nat.

Jeg har nu været igennem 10 intermitterende vakuum terapi behandlinger og det har givet mine ben ro og smerterne i hofterne er væsentligt mindre. Jeg sover nu 6-7 timer uden problemer og min krop er langt bedre udhvilet. Jeg føler, at mine ben er blevet lettere og det er rigtig dejligt med mindre smerter i løbet af dagen. Jeg har nu holdt 14 dages pause og har det stadig fint, men jeg syntes jeg trænger til en op følgende behandling og så er det jo godt jeg nu ved, hvor jeg kan gå hen og få hjælp

Vibeke Tang, 35 år, Horsens

VacuMed®

” jeg er optimistisk med flere af mine problemer”

Jeg har diabetes type 1 som er insulinkrævende og bruger derfor insulinpumpe. Jeg har haft diabetes i mere end 20 år og det har desværre belastet mit kredsløb. Jeg har på grund af dårligt kredsløb fået store problemer med mine fødder og ben, som gør at jeg næsten ingen føling har og har svært ved at føle kulde, varme og smerter. Ligeledes har det også givet mig kolde lemmer og krampe i benene næsten hver nat, når jeg kommer i seng. Det betyder at jeg skal ud af sengen for at få kramperne arbejdet væk og det forstyrre min nattesøvn. Samtidig skal jeg passe på med at gå for meget for så får jeg ondt i musklerne i benene. Jeg har nu været igennem 10 behandlinger og det var en positiv oplevelse. Mine kramper i benene er væk og jeg er optimistisk med flere af mine problemer, men der, tror jeg, går længere tid, inden resultaterne kan bekræftes her. Jeg forventer ikke, at kroppen kan blive helt normal igen, men jeg ser med stor forventning frem til, hvad der kan ske

Gunnar Nymand Andersen, 75 år, Horsens

“Mine smerter i benene om natten er væk”

“Jeg har i en del år haft smerter i mine ben og jeg kan ikke længere gå ture uden at mine ben og muskler gør ondt. Min fysioterapeut henviste mig til intermitterende vakuum terapi i Gødstrup, da han følte, at han ikke kunne gøre mere for mig. Efter 10 behandlinger er der sket rigtig meget. Mine smerter i benene om natten er væk, jeg har fået en dejlig varme i mine fødder og de føles mere bløde og jeg kan bevæge dem bedre, hvilket er længe siden jeg har kunnet det.  Jeg har også fået mere energi og der går længere tid, inden jeg mærker smerte i mine ben når jeg går mine ture. Jeg glæder mig til at fortsætte behandlingen for det virker.”

Viola Andersen, 75 år, Herning

Hanne i VacuMed

“Jeg føler mig meget “lettere” og har fået mere energi”

“Har i mange år lidt af rastløse ben (RLS), som er blevet værre med årene.

Efter 9 behandlinger á 40 min. i intermitterende vakuum terapi-maskinen, kan jeg nu gå betydelig længere uden smerter. Jeg kan nu sidde stille og høre foredrag eller se teater uden at bevæge benene og jeg sover dejligt om natten.

Jeg føler mig meget “lettere” og har fået mere energi og har i dag gået 6 km uden stop og uden smerter.

Der er blevet ro i kroppen og ved vedvarende træning og eventuelt med månedlige vakuum-behandlinger fremover, så tror jeg på et rigtigt godt resultat.”

Hanne Møller, 69 år, Vejle

Lily i VacuMed kolde ben

“Mine ben er blevet markant varmere og smerten er betydeligt mindre…”

“Jeg har døjet med kolde ben i mere end 2 år. De føles som istapper indvendig og det er rigtigt ubehageligt og det gør meget ondt.

Jeg havde hørt om vakuum-terapi gennem min søn og har nu fået 8 behandlinger over to en halv uge 30 minutter af gangen. Mine ben er blevet markant varmere og smerten er betydeligt mindre. Jeg har dog stadig mindre perioder om dagen, hvor jeg mærker kulden og smerten, men med lidt bevægelse, så forsvinder det igen efter et par timer. Men det føles slet ikke som før jeg begyndte med vakuum-terapi. Jeg har samtidig fået en anden positiv oplevelse. Jeg blev i 1997 opereret for en diskusprolaps og mit højre ben har ikke fungeret optimalt siden. Jeg har ikke kunnet ligge på min højre side uden smerter. Men nu kan jeg i lang tid og uden smerter ligge på højre side. Jeg er rigtig glad for alt det gode vakuum-terapien har gjort for mine skavanker og utroligt på så kort tid. Jeg glæder mig til at fortsætte behandlingen og jeg er sikker på, at vakuum-terapi nok skal få mine ben mobile og varme igen!”

Lilly Simonsen, 70 år, Herning

Torben i VacuMed

”Karkirugisk Afdeling i Viborg, siger at der er en forbedring af blodtrykket i benet.”

“Jeg fik kendskab til vakuum-terapi igennem min svoger, som fortalte om de forbedringer han havde fået med hans åreknuder på benene.

Da jeg på dette tidspunkt havde fået de første tegn på stramninger i lægmusklerne, som resulterer i nedsat bevægelse i benene og fik muligheden for at komme til behandling i røret som vi kalder det, sagde jeg ja tak til prøve intermitterende vakuum-terapi.

Under forløbet blev jeg flere gange kontrolleret/målt på Regionshospitalet i Herning og efterfølgende kom jeg til konsultation på Karkirurgisk afdeling i Viborg, hvor de sagde, at der var en lille forbedring af blodtrykket i benet. Sammen med intermitterende vakuum terapi behandlingen begyndte jeg at gå nogle længere ture og har efterfølgende kunne se og mærke en forbedring af min gang.

Som en sidegevinst har jeg ved min ankel hvor jeg har en tendens til tør hud/eksem fået en mere luftig hud.”

Torben Madsen, Herning

Bent i VacuMed

“Efter 8 behandlinger var både ben og knæ i normal størrelse og smerterne var helt forsvundet”

“I forbindelse indoperation af nyt knæled var der efterfølgende opstået betydelig væskedannelse i mit højre ben og knæ, hvilket var til stor gene i min dagligdag. Jeg prøvede bl.a. akupunktur i forsøg på at reducere væskedannelsen men forgæves.

En bekendt anbefalede mig at prøve intermitterende vakuum-terapi behandling hos WittCare i Gødstrup. Efter 8 behandlinger var både ben og knæ i normal størrelse og smerterne var helt forsvundet.

Kan kun anbefale behandlingen til andre.”

Bent Hessel, Herning

Ole i VacuMed åreknuder

“Mine åreknuder er svundet betydeligt…”

“Jeg har i mange år lidt af åreknuder, om det er på grund af forkert fodtøj, stående arbejde eller måske arveligt ved jeg ikke. Jeg blev for 15 år siden opereret i det ene ben i Åbenrå. Men har for nogle år siden fået åreknuder på det andet ben. Det havde jeg påtænkt at få opereret, når jeg blev pensionist.

Jeg hørte fra en kammerat om vakuum-terapi og tænkte, at det ville jeg forsøge, for eventuel at undgå endnu en operation. Mange har smerter i åreknuderne, det har jeg aldrig lidt af, så det er kosmetisk jeg ville forsøge om det kunne hjælpe. Jeg gik i gang med behandlingen og har fået mellem 15 og 20 behandlinger. Mine knuder er svundet betydeligt. Jeg har ikke været konstant med mine behandlinger og ville garanteret have fået et meget bedre resultat, hvis jeg havde taget behandlingerne mere koncentreret. Ved mere intensiv behandling med vakuum-terapi kan jeg helt sikkert undgå operation.”

Ole Kold, 66 år, Herning

Jørgen i VacuMed

“Jeg har ikke smerter mere ved belastning”

“Kom i behandling ved en tilfældighed, men har i mange år døjet med smerter i anklen efter bl.a. golfspil og længere gåture. Jeg er blevet undersøgt af diverse specialister, men ingen diagnose.

Efter 9 behandlinger à 40 min. i vakuum-terapi-maskinen, har jeg ikke smerter mere ved belastning.”

Jørgen Møller, 70 år, Vejle

Jørgen i VacuMed

“Jeg er nu frisk og rask, føler mig som et nyt menneske…”

”Jeg fik konstateret lymfekræft i 2012. Jeg har kæmpet en hård kamp mod lymfekræft, men med god kost, fysik og vilje kom jeg heldigvis igennem det. Men jeg har efterfølgende haft nedsat blodcirkulation og min energi er ikke som før. Jeg havde igennem en god ven, hørt om intermitterende vakuum-terapi som skulle være godt mod kredsløbsforstyrrelser. Jeg har nu fået omkring 10 behandlinger af 30 minutter og det har været en meget positiv oplevelse. Jeg har fået meget mere energi og kan mærke at blodcirkulationen er ved at vende tilbage. Jeg kan i højeste grad anbefale intermitterende vakuum-terapi. Jeg er nu frisk og rask, føler mig som et nyt menneske der er klar på flere udfordringer som livet byder”.

Jørgen R. Nielsen, 73 år, Herning

Viggo Eggertsen i VacuMed

“Mine fødder er nu også dejlig varme om natten…”

”Den første gang jeg hørte om WittCare var på et virksomhedsbesøg, hvor vi bl.a. fik beskrevet vakuumterapien. Jeg har i mange år haft problemer med kolde føder, så jeg besluttede mig for at prøve. For seks år siden fik jeg konstateret prostata kræft, og har de sidste fire år brugt støttestrømper. Efter de første seks syv gange begyndte jeg at få problemer med strømperne, de gled ned, så de er blevet arkiveret. Smerterne i mine ømme lymfe kirtler i bækkenet er også væk, så et meget positivt resultat. Mine fødder er nu også dejlig varme om natten.”.

Viggo Eggertsen, 77 år, Bording