Referencer: Vakuum-terapi – ARM, NAKKE, SKULDER

Sille Thomsen i vakuum

“Jeg kunne mærke en stor forbedring…”

“Jeg har brugt vakuum-terapi mange gange i forskellige tilfælde. Første gang var i forbindelse med et overbelastet knæ, og efter et par gange kunne jeg mærke en stor forbedring, som gjorde, at jeg kunne starte håndboldtræningen op på lige fod med de andre igen.

Derudover har jeg brugt vakuum-terapi i forbindelse med at jeg fik opereret min skulder for en ledlæbe-skade. Jeg er 100% sikker på, at vakuum-terapien har gjort en kæmpe forskel, da jeg allerede efter ganske få gange kunne bevæge skulderen langt mere frit, og jeg har de sidste 4 måneder efter operationen, ikke oplevet nogen form for ubehagelig smerte. Faktisk er det gået så godt, at de, til mit 4 måneders tjek sagde, at det er sjældent, at en skulder kan være så god efter blot 4 måneder. Her er jeg sikker på, at min intensive vakuum-behandling, har været en stor hjælp til, at min skulder er så god som den er i dag. De varmeste anbefalinger herfra.”

Sille Thomsen. Håndboldspiller

Tove Jensen i vakuum

“Jeg er rigtig glad, og har kun god erfaring med vakuum-terapi…”

“Jeg havde tidligere slidgigt i begge mine skuldre, efter mange år som maler. Højre skulder var ekstra belastet med store smerter, efter en operation i april 2016. Jeg var delvist sygemeldt, indtil jeg startede i vakuum-terapi med begge mine arme, i december 2016.
Allerede efter de første 10 behandlinger havde jeg det meget bedre, og nu har jeg slet ingen smerter i skuldrene mere. Jeg er rigtig glad, og har kun god erfaring med vakuum-terapi.”

Tove Jensen

Simone Rasmussen i vakuum

“…jeg er kommet mig hurtigere over min skade…”

“Efter vakuum-terapi er jeg kommet mig hurtigere over min skade, så jeg igen kan spille professionel håndbold for fuld kraft.”

Simone Rasmussen, Håndboldspiller

Jan Agerholm i vakuum

 “…skulderen er meget mere mobil…”

”Jeg havde problemer med at løfte armen og skulderen var meget stiv. Efter 10 behandlinger er skulderen meget mere mobil og jeg har flere kræfter i armen.”

Jan Agerholm