WITT_logo_pos

 

Witt A/S forhandler og udvikler unikke, innovative og efterspurgte hårde hvidevarer, samt små-apparater til kunder i hele Norden. Vi sælger produkter i både det høje og det lave prissegment, og er brancheførende inden for udviklingen af innovative produkter med høje specifikationer.
Vi udvikler kontinuerligt nye designs og produkter som varetager vore kunders, og dermed slutbrugerens behov og efterspørgsel.

WITTcosmetics_logo_pos

 

Det prisvindende danske firma, Witt, der har hjemme i et gigantisk designmekka ned til Gødstrup Sø, er altid på jagt efter nye spændende koncepter. I den midtjyske natur, blandt arkitektur og design og med en stolthed i altid at have en finger på pulsen, blev visionerne om WittCosmetics skabt. WittCosmetics er altid på jagt efter den nyeste trend og det næste store hit. Nytænkning, kvalitet, design og resultater er nøgleordene bag de spændende og anderledes agenturer afdelingen repræsenterer. Witt´s innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, har indtaget skønhedsbranchen.

WITTclinic_logo_pos

 

WittClinic byder velkommen til et univers af unikke behandlinger, hvor personalet med højt fagligt niveau vil give dig en uforglemmelig oplevelse og de bedste resultater.
Behandlingerne udføres af kompetente certificerede kosmetologer, der superviseres af vores sygeplejerske, der er uddannet specialesygeplejerske i kosmetisk dermatologi.
WittClinic