Kristian Høj Pedersen

Kristian Høj Pedersen

“Efter 10 behandlinger er der en mærkbar ændring.”

Jeg har problemer med blodomløb i benene (vindueskiggersyndrom) har prøvet akupunktur men det hjalp ikke.

Så hørte jeg om vakuumterapi og det er det bedste som er sket for mig i lang tid. Jeg møder op og modtages af dejlige ansatte som giver mig en orientering om et forløb med vakuum og vi går i gang.

Efter 10 behandlinger er der en mærkbar ændring, jeg skal lige sige, før gik jeg under 100 m så kom smerterne. Nu går jeg 1 km – skal stoppe 1 gang undervejs – det er bare kanon. Mine ben er også mere varme og ikke så tunge. Jeg har det godt med vakuumterapi og vil fortsætte med vedligeholdsbehandling.

Tak til pigerne hos WittClinic for god behandling.

Kristian høj Pedersen

“Vakuum-terapi hos WittClinic i Gødstrup, har givet mig livet tilbage…”

Efter at have været holdt alvorligt nede af sygdom i næsten ti år, er jeg nu efter ca. tredive behandlinger med vakuum-terapi så småt ved at være mig selv igen.

“Den mørke/blålige misfarvning er blevet væsentlig mindre…”

Jeg har ikke så kolde fødder længere. Tværtimod så er jeg begyndt at svede på fødderne en gang imellem, noget jeg ikke har gjort i flere år. Jeg har heller ikke så meget uro i benene om aften.

“Mine åreknuder er svundet betydeligt…”

Jeg har i mange år lidt af åreknuder, om det er på grund af forkert fodtøj, stående arbejde eller måske arveligt ved jeg ikke. Jeg blev for 15 år siden opereret i det ene ben i Åbenrå. Men har for nogle år siden fået åreknuder på det andet ben.

“Efter vakuum-terapi er smerterne i begge mine knæ forsvundet.”

Da jeg ikke kunne knibe hånden sammen og havde mange smerter blev jeg anbefalet at prøve vakuumterapi hos Witt Clinic.

“Jeg er rigtig glad, og har kun god erfaring med vakuum-terapi…”

Jeg havde tidligere slidgigt i begge mine skuldre, efter mange år som maler. Højre skulder var ekstra belastet med store smerter, efter en operation i april 2016. Jeg var delvist sygemeldt, indtil jeg startede i vakuum-terapi…

“Efter tredje behandling lagde jeg stokkene på hylden.”

Efter ti måneder med smerter i ryg og hofte, diverse behandlinger i det bestående system – og med en til to stokke til hjælp – besluttede jeg at prøve vakuumterapi hos WittClinic.

“Efter 5 behandlinger forsvandt smerterne og kunne mærke en forbedring”

Da jeg ikke kunne knibe hånden sammen og havde mange smerter blev jeg anbefalet at prøve vakuumterapi hos Witt Clinic.

“Efter 5 behandlinger kunne jeg mærke forandring ved skulderen – væskepuklen er væk…”

Efter et brystkræftforløb i 2009, udviklede jeg et lymfødem i højre arm og om på skulderen.

“Den følgende dag havde jeg det fantastisk…”

Efter at have rundet fem sessioner, kunne jeg mærke, at noget havde ændret sig. De anfald jeg fik, var ikke nær så smertefulde og langvarige som normalt.

“…vakuum-terapi givet mig en bedre søvn, dejlige varme hænder og fødder…”

Vakuum-terapi har præcis givet mig den mulighed at blive så meget smertefri, at jeg kan lave de øvelser, som fysioterapeuten har givet mig, og jeg har fået en næsten smertefri hverdag.

“Jeg har igen fået følelse i fødderne…”

Tidligere kunne jeg hverken mærke varme eller kulde i fødder og tæer; – og på et tidspunkt fik jeg en torn i foden uden at mærke det.

”Jeg restituerer langt hurtigere…”

...efter bare to behandlinger i vakuum-terapi havde jeg meget mere bevægelighed i mit lår, og efter slet ikke at kunne bøje det pga. et trælår, kunne jeg nu bøje det mere end 90 grader. Jeg mærker markant forbedring og restituerer langt hurtigere hver gang jeg er i vakuum.

“Jeg får igen min nattesøvn…”

Jeg har i flere år haft ledsmerter og ødemer med natlige kramper i begge fødder, som har påvirket nattesøvn i stor grad.

“Efter vakuum-terapi er smerterne forsvundet…”

Begge mine knæ blev skadede i maj 2017, da jeg faldt to gange. Efter vakuum-terapi hos WittClinic er smerterne forsvundet i begge knæ. Desuden har jeg fået behandling med vakuum-terapi for smerter i højre albue (pga. tennisalbue). Smerterne er nu forsvundet, og jeg kan løfte armen helt op over hovedet.

“Mit primære formål med at bruge vakuum-terapi har været for at styrke mit kredsløb…”

...jeg vil gerne bevare et højt aktivitetsniveau så langt tid som muligt – og det er som bekendt lettere at forebygge end at helbrede, især når man kommer op i alderen.

“Efter vakuum-terapi har jeg fået følelsen tilbage…”

I forbindelse med en brækket fod og en operation, der efterlod en del nerver og muskler skåret over i underbenet, havde jeg ingen følelse i foden og skinnebenet.

“De daglige smerter i ryggen er væk…”

Tidligere havde jeg store smerter i lænden og i ryggen, og var derfor meget stiv i ryggen. Derudover har jeg døjet meget med kramper i lægmusklerne, hævelse i nedre del af ben og fødder, samt periodisk smerter i sit venstre knæ.
Vivi Frølund

“Anklerne er ikke så stive at det gør ondt…”

Jeg har været glad for forløbet på de 10 behandlinger. Jeg har mærket en klar bedring i mine ankler og under fodsålerne. Jeg kan nu stå op og gå uden at føle at jeg enten går på glas eller vat.

“…jeg har ikke længere hævede og trætte ben – jeg er meget tilfreds…”

Jeg døjede tidligere meget med dårlig blodcirkulation og hævelse i benene. Jeg blev træt i benene, og plejede altid at bruge støttestrømper, når jeg skulle ud og flyve.

”Det er ret imponerende…”

Vakuum-terapi har været en fast del af min hverdag de seneste par år, hvor det både har hjulpet mig hurtigere igennem skadesforløb, samt givet mig mere energi inden træning og kamp.

“Efter vakuum-terapi mærker jeg en markant forbedring…”

Gennem 4 år har jeg døjet med smerter i lægmusklerne, hælspore, kolde fødder, samt stikkende smerter i fødderne.

“Antallet af anfald faldt hurtigt, og i dag er jeg anfaldsfri.”

Efter at have været i vakuumterapi med begge mine arme et par gange, begyndte jeg at sove bedre om natten. Antallet af anfald faldt hurtigt, og i dag er jeg anfaldsfri.

“…skulderen er meget mere mobil…”

Mine muskelsmerter og spændinger i skuldre og nakke er nu helt væk. Samtidig har jeg fået mere energi.

Vakuum-terapi afhjælper mælkesyredannelse og hævelse

Tina træner og presser hendes krop maksimalt! Hun bruger vores intermitterende vakuum-terapi til at afhjælpe mælkesyredannelse og hævelse i benene, og har derudover hele tiden brug for restitution.

“Jeg har sukkersygekomplikationer…”

Tidligere havde jeg store smerter i lænden og i ryggen, og var derfor meget stiv i ryggen. Derudover har jeg døjet meget med kramper i lægmusklerne, hævelse i nedre del af ben og fødder, samt periodisk smerter i sit venstre knæ.
Annette Kjærhede i vakuum

“Efter 10 behandlinger er smerterne også aftaget…”

Jeg har prøvet vakuumterapi for at se om det kunne afhjælper nerveforstyrrelser samt smerter i mine ben og især fødder. Efter 4. behandling begyndte især snurren og prikken i mine fødder at aftag.

“Jeg har helt klart fået det bedre i kroppen ved behandlingerne, og mine smerter i siden er gået ned i styrke.”

Jeg synes også jeg har været mere rolig siden jeg begyndte forløbet, og min svimmelhed har aftaget en anelse. Jeg har derfor håb for at vakuum terapien kan være det jeg mangler for at blive rask, efter godt 5 års sygdom.

Jeg er kommet mig hurtigere over min skade…

Efter vakuum-terapi er jeg kommet mig hurtigere over min skade, så jeg igen kan spille professionel håndbold for fuld kraft.

“Jeg havde ondt i en betændt slimsæk.”

Efter 10 behandlinger mærker jeg ikke længere noget til den betændte slimsæk i min hofte, som jeg ellers havde meget ondt i, da jeg 3 uger forinden startede til behandlingerne.

Jeg kunne mærke en stor forbedring…

...efter et par gange kunne jeg mærke en stor forbedring, som gjorde, at jeg kunne starte håndboldtræningen op på lige fod med de andre igen.

“…efter bare 2 behandlinger har jeg ikke ondt i hverken min ankel eller min ryg”

Efter et meget kompliceret ankelbrud (for 3 år siden) med rigtig mange smerter, har jeg prøvet mange forskellige ting i håbet om at blive smertefri, men intet har hjulpet. Jeg har fået at vide af ortopædkirurgerne, at det eneste man kunne gøre var at gøre min ankel stiv.
Bodil Riis Nielsen

“…efter 10 behandlinger, er uroen/smerterne væk…”

Jeg henvendte mig til Witt Clinic pga. uro/ondt i benene. Efter 6-7 behandlinger kunne jeg virkelig føle en mærkbar forbedring af mine smerter. Nu efter 10 behandlinger, er uroen/smerterne væk.
Ulla Ebdrup

“Jeg oplevede at jeg fik mere energi…”

Jeg oplevede at jeg fik mere energi, også selvom jeg skulle køre langt, virkningen er aftaget, men jeg oplever at mine smerter i fødderne har aftaget lidt. Jeg overvejer at få en behandling hver 14 dag.

“Efter 8 behandlinger var både ben og knæ i normal størrelse og smerterne var helt forsvundet”

I forbindelse indoperation af nyt knæled var der efterfølgende opstået betydelig væskedannelse i mit højre ben og knæ, hvilket var til stor gene i min dagligdag. Jeg prøvede bl.a. akupunktur i forsøg på at reducere væskedannelsen men forgæves.

“Selv mine gamle strækmærker svinder…”

Mine muskelsmerter og spændinger i skuldre og nakke er nu helt væk. Samtidig har jeg fået mere energi.

“Nu kan jeg gå meget længere uden smerter…”

Tidligere fik jeg meget ondt i låret når jeg gik, og kunne blot klare få hundrede meter uden pause. Nu kan jeg gå meget længere uden smerter. Mine muskelsmerter og spændinger i skuldre og nakke er nu helt væk. Samtidig har jeg fået mere energi.

“Efter vakuum-terapi, tager jeg nu kun almindelig panodil, efter behov…”

Jeg har fibromyalgi og smerter i kroppen, som følge af sygdommen. Tidligere havde jeg mange og stærke smerter, og tog meget smertestillende.

“Det føles i det hele taget meget lettere at gå…”

Jeg havde tidligere ofte ondt i fødderne, især fra morgenstunden, men det har vakuum-terapien hjulpet på.

“…der er intet at se på mit ben og jeg er stoppet med at anvende støttestrømper…”

Lige efter min blodprop havde jeg så store smerter, at jeg troede jeg skulle miste mit ben – jeg kunne ingenting! Jeg fik på sygehuset at vide at det altid ville kunne ses på mit ben samt at jeg skulle gå med støttestrømpe i to år.

“MEGET reduceret, så nu tænker jeg ikke så meget på det længere.”

Efter at have været i vakuumterapi med begge mine arme et par gange, begyndte jeg at sove bedre om natten. Antallet af anfald faldt hurtigt, og i dag er jeg anfaldsfri.

“Jeg har meget slidgigt i begge knæ…”

Mine muskelsmerter og spændinger i skuldre og nakke er nu helt væk. Samtidig har jeg fået mere energi.

“…hævelsen er også gået tilbage…”

Efter vakuum-terapi kan jeg nu gå bedre og jeg har fået mere energi. Benene er ikke ømme, og hævelsen er også gået tilbage.

“Vakuum har hjulpet mig med mine smerter…”

Jeg har smallfiber neuropati – en sygdom, der udarter sig i at jeg har konstante smerter i hele kroppen samt at jeg har meget uro i mine ben og arme. Desuden mister jeg balancen engang imellem (ikke svimmelhed).

”…skinnebensbetændelsen forsvandt nærmest fra den ene dag til den anden.”

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg var skeptisk da jeg blev foreslået at forsøge mig med vacuum behandling for at afhjælpe min skinnebensbetændelse, men da jeg oplevede hvordan skinnebensbetændelsen forsvandt nærmest fra den ene dag til den anden, så fik piben en anden lyd!

“Nu kan jeg mærke at begge benene har fået god blodgennemstrømning…”

Jeg blev påkørt bagfra af en cyklist tilbage i 2001 og fik blodprop i det ene ben. Derudover har jeg døjet med hævelse og åreknuder samt at min ryg er skæv.

“Jeg kan gå væsentligt længere end før, uden smerter…”

Jeg kan gå væsentligt længere end før, uden smerter, og min skinnebensbetændelse er gået i sig selv. Jeg kan varmt anbefale vakuum-terapi, til andre med problemer.
Bjarne Villadsen

“Jeg har efter 10 behandlinger hos WittClinic følt en mærkbar fremgang…”

Min oplevelse af WittClinic har været positiv, lige fra en smilende velkomst fra et venligt og imødekommende personale, til en yderst professionel og kompetent behandling.

“Jeg kan på det varmeste anbefale vakuum-terapi…”

Jeg begyndte behandlingerne i håb om, at mine kroniske smerter i fødderne ville blive mindre.

”Det har virkelig været effektivt…”

Vakuum-terapi har virkelig været et mirakel for helingen af min fod. Jeg vred om til håndboldtræning og havde store smerter og hævelse.
Lilly i VacuMed

“Mine ben er blevet markant varmere og smerten er betydeligt mindre…”

Jeg har døjet med kolde ben i mere end 2 år. De føles som istapper indvendig og det er rigtigt ubehageligt og det gør meget ondt.

“Efter 10 behandlinger er der en mærkbar ændring.”

Efter at have været i vakuumterapi med begge mine arme et par gange, begyndte jeg at sove bedre om natten. Antallet af anfald faldt hurtigt, og i dag er jeg anfaldsfri.

“Jeg har fået mere energi, hovedpinen er væk…”

Tidligere kunne jeg næsten ikke stå og gå. Jeg har fået mere energi, hovedpinen er væk, og smerterne i lænden er næsten også væk.

“Min ryg har fået det meget bedre…”

Min ryg har fået det meget bedre, og uroen i mine ben, er væsentligt mindre. Samtidig er mine ben heller ikke så hævede længere.