Wittcare sø

Witt A/S er blevet kåret til Gazelle-virksomhed i  2010, 2011, 2012 og 2013, hvilket udløste titlen som Supergazelle i 2013.

Witt A/S´ historie tager sin begyndelse tilbage i 1993, hvor “manden bag” lagde efternavn til firmanavnet og startede i et overskydende værelse i privaten.
Det var importen af hårde hvidevarer, der satte det hele i gang, og salg og distribution foregik dengang via hvidevare og køkkenbutikker i Danmark.
Sidenhen har Witt ekspanderet kraftigt, og er i dag karakteriseret for at have et bredt, innovativt og spændende produktprogram.

Hovedkontoret har til huse i naturskønne omgivelser ved Gødstrup Sø – tæt på Herning, hvor administration, showroom, mødefaciliteter, lager, værksted og udvikling alt i alt er samlet i 5 store bygninger. Idet det hele er samlet i kort afstand af hinanden, knytter medarbejderne et stærkt bånd, som styrker Witt-teamet, og derved skabes et godt socialt netværk, hvilket er en meget vigtig byggesten i enhver virksomhed. Med 93 glade, dygtige og kompetente medarbejdere er Witt altid klar på en ny udfordring.

Witt har etableret en Healthcare-division, der har til formål at finde og udvikle produkter til både klinikker og hjemmebrug.

Hverdagen i Witt er trods ”navnet” meget farverigt, og vi sætter stor stolthed i altid at have fingeren på pulsen og være et skridt foran. Vi stræber på at give kunder vore kunder den bedste service, og vore dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe.